31.1.12

Victoria's Secret'tan 'Sevgililer Günü'ne özel koleksiyon




'Sevgililer Günü' yaklaşıyor; sizin için ne kadar önemi var bilmiyorum ama bütün erkekler Victoria's Secret'ın 'Sevgililer Günü' Koleksiyonu ile mest olacak gibi...

            SONSUZ AŞK


  
     Benim gibi feminist ve özgürlük tanrıçası otursun aşkı yazsın ;şaka gibi...Hani şu dilimden düşürmediğim meşhur beyaz atlı prens vardı ya ,hani bana sana ona uğramayan ama bir gün uğrayacak diye ölümüne beklediğimiz yakışıklı, anlayışlı,güvenilir prens sanırım  geberdi (!) ki iyi etmiş yoksa aklım kalırdı,zaten biz ne atını ne yakışıklılığını ne servetini ne prensliğini istiyorduk isabet olmuş gebermesi çünkü biz sadece AŞK istiyoruz hem de en sonsuzundan ; hiç bitmeyeninden ve hiç bitmeyecek olanından bir a-ş-k istiyoruz .
  
    Hani yeni doğmuş bebeğe dokunmaya kıyamazsın,  korkarsın incitmekten,
ödün kopar ona zarar gelecek diye ve bunun için hiç tereddütsüz canını koyarsın ortaya ya işte biz bir erkeğin bize olan sevgisinin bu şekilde olmasını istiyoruz.Ama sadece istemekle kalıyoruz ,sağ olsunlar çok iyi BECERİYORLAR aşkı : )
   
    Hayat bu ,herkesi zorlu yollara sokuyor ki zaten hangimiz kısa sürede kolayca mutluluğa ulaştık ki? HİÇBİRİMİZ.Zaten asıl mutluluk o zorlu yolu sevdiğin adamla/kadınla bitirmek.Ama yüzde 99’u yan yollara sapmayı tercih ediyor ki kestirmeler her zaman basit ilişkiler peşinde koşan erkeklerin yolu olmuştur.Ama ama amaaa hep kötüyü düşünmemek lazım çünkü AZ da olsa o yolu tamamlayan erkekler var .İşte biz onlara ADAM diyoruz ki ;yüce gönüllü,cesur,sadık,güvenilir ,sevgi dolu,anlayışlı,özverili,sorumluluk sahibi aynı zaman da aşkın değerini bilen ve hiç kimseye hatta hiçbir şeye değişmeyen adam gibi adamlar.
 
    İşte ben bu adamlara beyaz atlı prens demek istiyorum.Para pul,kariyer ,fasa fiso bence erkeği adam yapan YÜREĞİDİR.Çünkü yüreğini kaybetmeden aklını kaybedebilirsin ,yürek sevgiyle beslenir hiçbir zaman da ölmez tabi sevmeyi bilirsen ....

ayşegül parçalı.womanly

22.12.11

French manikür renklendi!!!



      NE İSTEDİĞİNİ BİLMEYEN ERKEK


       İlginizi,desteğinizi,zevkinizi,toleransınızı,güzelliğinizi,sosyal iştirakinizi,kadınlığınızı,neşenizi,uyumunuzu boşa aktardığınız erkekler...!

      ‘Kendime güvenim az’ yada ‘Ne istediğimi hiçbir zaman bilemedim,mutlu olmayı başaramıyorum’ demek yerine sizi tam tersine inandırmaya çalışan ;hatta üste çıkıp sizi gitgide kendi boşluğunun içine çeken erkeklere sesleniyorum :CANINIZ CEHENNEME!!!!
  
     Bu erkeklerin gerçek kimliklerini ilk başlarda asla fark edemezsiniz. İyi niyetinizi ortaya koyarak onu ve yaşadıklarınızı çözmeye çalışırsınız ama bu da ne yazık ki zaman kaybından başka bir şey değildir.
 
  Bu tarz erkekler azimli,kararlı,ciddi görünebilirler.Zaten bu açıklarını kapatmak için bunu hedefliyordur.En başta çok iyi,sevgi dolu,ciddi ilişki isteyen,sorumluluk alan biridir.İlişki içinde ki sorumluluklarını da adeta göz doldurmak istercesine belli bir süre ‘YETERLİ’ düzeyde sürdürür.Ama hiçbir zaman sonuna kadar sürdüremez ve bir şekilde açığa vurur kendini.

 Sevgisiz değildir ama feci halde güçsüzdür.Yani bir ömür törpüsüdür.Gelip geçici evler,bol eğlence az sorun,sürekliliği olmayan sorumluluklar üstlenmek vs...Bu tarz erkekler sorumluluk almaz,almakta istemez ama her zaman sorumluluğu olacak bir şeye sahip olmak ister!İşte her şekilde görüyorsunuz her şekilde ikili zihin,çelişkiler ve değişkenlik mevcut bu tarz erkeklerde.Bir ilişkide kötü giden bir takım şeyleri değiştirmeye çalışırken bile sadece o an ne arzu ettiğine göre yapılandırır olayları.PES dediğinizi duyar gibiyim: )

   Deneyin ! İlişkiniz ciddileşmeden ona sorumluluklar yükleyin ve gözlemleyin,muhakkak bir yerde patlak vereceklerdir.

1.12.11


      KENDİNİ KEŞFET

    Partiler ,eğlenceler,yakışıklılar,güzeller,alkoller ,sabahlamalar ,araştırmalar filan filan.Sanırım baya yoğun çalışıyorum (!) bir kaç aydır ,hem de baya bir yoğun :D
 
    Önerileri,nasihatları,eleştirileri aylardır dinledim ,notlar aldım ciddi ciddi ve sanırım bokunu çıkardım !! Hayat süper eğlenceli gidiyor,evde oda sayısını unutmuş durumdayım hatta babam arada evin adresini mesaj atıyor hatırlatma amacıyla.EEEE benim suçum ne??Siz kaşındınız.Ben ne güzel depresyon modum da yaşayıp -gerçi pek yaşıyordum da denmez hani- gidiyordum.Siz tutturdunuz ;kızım evde durma çık gez dolaş,alışveriş yap,nasıl istiyorsan öle yaşa,kimseyi takma dinleme diye.Yalan mı?

Sokakların yeni gözdesi ; kürk yelekler ve ceketler .Ayrıca rengarenk tüğlerle farklı hava elde edebilirsiniz.2012'ye bu tüğlü parçalardan biriyle girmek istemez misiniz? :))

30.11.11

ÜNLÜ MAKYÖZ JERRY STOLWİJK İLE MAKYAJ ÜZERİNE HER ŞEY.


*2012’nin makyaj trendleri nelerdir?

... Göz makyajda daha ağır altın ,bakır renkleri ,daha sıcak renkler moda.Dudak makyajında da daha koyu renkler ön plana çıkıyor.Kırmızının tüm tonlarının yanı sıra özellikle mürdüm tonları, bordo rujlar önerilebilir.Allık olarak bronz ve şeftali tonları tercih edilmeli.

*Makyaj yaparken renk seçimlerinde nelere dikkat edilmeli?

Tabii makyaj yaparken renk seçimlerinde gündüz makyajı veya gece makyajı olması da önemli bir unsurdur. Gündüz makyajlarında doğal renkler kullanılmalıdır. Gözler yoğunsa dudaklar ön plana çıkarılmamalı yada dudaklar ön plandaysa gözler daha doğal tonlarda olmalı.Fakat gece makyajında doğru bir makyajla hem gözleri hem dudakları ön plana çıkarmak mümkün.

*2012’nin saç trendleri nelerdir?

Örgüler, sıkı at kuyrukları, dalgalı ve gevşek bukleli saçlar göreceğiz. Sarı ve kahvenin sıcak tonları ile bakırlar ön planda olacak.

*En sık rastlanan makyaj hataları neler oluyor?

Zemin makyajı olmadan, ruj ya da allık sürmek de sizi daha yorgun gösterir.Ayrıca ten renginizden daha koyu bir zemin makyajı da sık yapılan hatalardandır.Ten renginize uygun fondöten ve pudra tercih etmelisiniz. Göz altına ve çevresine yoğun bir şekilde uygulanan stick kapatıcılar ve morlukları kapamak için direk beyaz tercih edilmemeli.

26.11.11

Kolyelerde farklı tasarımlar göze çarpıyor.

Dekoltenizi şık bir kolyeyle tamamlamak için Koton'dan şahane bir tasarım.Şu an indirimde olan bu kolye sadece 12.99tl !!
Yaz sezonunda Peter Pan ve bebe yaka kıyafetlerden sonra şimdide aksesuar yakalar göze çarpmaya başladı.Hemen hemen bir çok markada ve bujuteride bulabileceğiniz bu şirin aksesuarlar yakın zamanda herkesin tercihi olacak gibi gözüküyor.Sade bir t-shirt ve kazak ile kombine edeceğimiz bu aksesuarlar bu sadeliğe ayrı bir şıklık katacak.

25.11.11

Aşkın BEN’cil Hali

Sanırım her genç kızın rüyasıdır bu, deli gibi aşık olduğu,herşeyden daha çok sevdiği ve aynı şekilde sevildiği,güvendiği yani kısacası beyaz atlı prens olarak görüğü o erkek güzeliyle evlenmek,çoluk çocuğa karışmak.Aslında ne kadar basit bir denklem .Esas kız+esas oğlan = mutlu evlilik !! 

Sadece bu 3 kavram bir kadının hayatını tamamen değiştirebilir mi? Cevap kesinlikle EVET !
Nasıl mı? Aynen şu şekilde; görürsün,tanışırsın,etkilenirsin,zamanla hoşlanırsın hatta bu hoşlantı fazla geçmeden aşka dönüşür,aşk tutkuyla güçlenir ,bunun sonucu da özleşmek ve vazgeçememek olur maalesef.Yani bu hayatınızın içine sıçılması demek!! HEE sonu kişiden kişiye göre değişebilir tabiii.Kimi hiç tahmin bile edemeyeceği mutluluğu yakalar şu meşhuuuuur beyaz atlı prensiyle,kimi de dibe vurur ki genellikle böyle olur inanın bana.Toz pembe hayaller sizi belli bir yere kadar götürür ve o gittiğiniz yer de hayallerinizle hiçbir zaman örtüşmez. Ve işte o zaman duyduğun acı ,gerçeklerle karman çorman bir hale girer.Biz buna şok etkisi diyoruz . İşte asıl sorun bu şok etkisine bi çözüm bulmak.İşe denklemi değiştirmekten başlayabilirsiniz.Yani yeni denkleminiz:esas kız + esas olan =esas kız.