22.12.11

      NE İSTEDİĞİNİ BİLMEYEN ERKEK


       İlginizi,desteğinizi,zevkinizi,toleransınızı,güzelliğinizi,sosyal iştirakinizi,kadınlığınızı,neşenizi,uyumunuzu boşa aktardığınız erkekler...!

      ‘Kendime güvenim az’ yada ‘Ne istediğimi hiçbir zaman bilemedim,mutlu olmayı başaramıyorum’ demek yerine sizi tam tersine inandırmaya çalışan ;hatta üste çıkıp sizi gitgide kendi boşluğunun içine çeken erkeklere sesleniyorum :CANINIZ CEHENNEME!!!!
  
     Bu erkeklerin gerçek kimliklerini ilk başlarda asla fark edemezsiniz. İyi niyetinizi ortaya koyarak onu ve yaşadıklarınızı çözmeye çalışırsınız ama bu da ne yazık ki zaman kaybından başka bir şey değildir.
 
  Bu tarz erkekler azimli,kararlı,ciddi görünebilirler.Zaten bu açıklarını kapatmak için bunu hedefliyordur.En başta çok iyi,sevgi dolu,ciddi ilişki isteyen,sorumluluk alan biridir.İlişki içinde ki sorumluluklarını da adeta göz doldurmak istercesine belli bir süre ‘YETERLİ’ düzeyde sürdürür.Ama hiçbir zaman sonuna kadar sürdüremez ve bir şekilde açığa vurur kendini.

 Sevgisiz değildir ama feci halde güçsüzdür.Yani bir ömür törpüsüdür.Gelip geçici evler,bol eğlence az sorun,sürekliliği olmayan sorumluluklar üstlenmek vs...Bu tarz erkekler sorumluluk almaz,almakta istemez ama her zaman sorumluluğu olacak bir şeye sahip olmak ister!İşte her şekilde görüyorsunuz her şekilde ikili zihin,çelişkiler ve değişkenlik mevcut bu tarz erkeklerde.Bir ilişkide kötü giden bir takım şeyleri değiştirmeye çalışırken bile sadece o an ne arzu ettiğine göre yapılandırır olayları.PES dediğinizi duyar gibiyim: )

   Deneyin ! İlişkiniz ciddileşmeden ona sorumluluklar yükleyin ve gözlemleyin,muhakkak bir yerde patlak vereceklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder