30.11.11

ÜNLÜ MAKYÖZ JERRY STOLWİJK İLE MAKYAJ ÜZERİNE HER ŞEY.


*2012’nin makyaj trendleri nelerdir?

... Göz makyajda daha ağır altın ,bakır renkleri ,daha sıcak renkler moda.Dudak makyajında da daha koyu renkler ön plana çıkıyor.Kırmızının tüm tonlarının yanı sıra özellikle mürdüm tonları, bordo rujlar önerilebilir.Allık olarak bronz ve şeftali tonları tercih edilmeli.

*Makyaj yaparken renk seçimlerinde nelere dikkat edilmeli?

Tabii makyaj yaparken renk seçimlerinde gündüz makyajı veya gece makyajı olması da önemli bir unsurdur. Gündüz makyajlarında doğal renkler kullanılmalıdır. Gözler yoğunsa dudaklar ön plana çıkarılmamalı yada dudaklar ön plandaysa gözler daha doğal tonlarda olmalı.Fakat gece makyajında doğru bir makyajla hem gözleri hem dudakları ön plana çıkarmak mümkün.

*2012’nin saç trendleri nelerdir?

Örgüler, sıkı at kuyrukları, dalgalı ve gevşek bukleli saçlar göreceğiz. Sarı ve kahvenin sıcak tonları ile bakırlar ön planda olacak.

*En sık rastlanan makyaj hataları neler oluyor?

Zemin makyajı olmadan, ruj ya da allık sürmek de sizi daha yorgun gösterir.Ayrıca ten renginizden daha koyu bir zemin makyajı da sık yapılan hatalardandır.Ten renginize uygun fondöten ve pudra tercih etmelisiniz. Göz altına ve çevresine yoğun bir şekilde uygulanan stick kapatıcılar ve morlukları kapamak için direk beyaz tercih edilmemeli.

1 yorum:

  1. cook begeniyorum kendisinin islerini. harika bir rop olmus.:)
    bu arada blog'umda bir cekilis var; beklerim. :))

    burda da bir cekilis var. :))

    http://the-lizard-queen.blogspot.com/2011/12/hediye-1v1y-ile-ylbas-cekimimiz-ve-250.html

    YanıtlaSil